De vacaturesectie van VMT heeft als doel om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt van professionals in de voedingsmiddelenindustrie effectief bij elkaar te brengen. Werkgevers adverteren midden in de juiste doelgroep waardoor zij meer kwalitatieve sollicitaties ontvangen en professionals vinden hier gemakkelijk alle voor hen relevante vacatures voor een volgende stap in hun carrière.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom VMT.nl?

  • Hét onafhankelijke platform voor de voedingsmiddelenindustrie.
  • VMT wordt gelezen en hoog gewaardeerd door de voedingsmiddelenindustrie.
  • De website wordt onder andere bezocht door o.a. directies, proces/product ontwikkelaars, kwaliteitsmanagers, technologen en adviseurs.
  • Maandelijks 21.500 unieke bezoekers.
  • 8.100 nieuwsbriefabonnees.
  • Het magazine verschijnt 15x per jaar en bereikt 9.600 professionals.

Uw vacature ook adverteren op VMT.nl?

Kijkt u hier naar de mogelijkheden.

De vacaturesectie van VMT brengt vraag en aanbod van vacatures voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie effectief bij elkaar. Met VMT.nl verdiepen professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature advertentie midden in de juiste en (latent) zoekende doelgroep bekend te maken. Via VMT.nl vinden foodprofessionals snel en gemakkelijk voor hen relevante vacatures.

Support

Willemijn Mulder
085 401 3113
support@exenzo.com